Un brand de parfum de nișă conceput în România și elaborat alături de experți reputați din industria parfumeriei internaționale

Un efort considerabil și multă dedicație au fost investite în a crea un veritabil parfum de nișă care reflectă maturitatea gusturilor societății moderne.

Colaborarea cu parfumieri consacrați din industrie este primordială pentru a obține de fiecare dată acorduri unice. Procesul de creație al fiecărui parfum Miraj pornește de la o idee, un concept care poartă expresia unei emoții specifice. Împreună cu parfumierul, dezvoltăm acest concept, acordând o atenție deosebită notelor speciale și selecționării ingredientelor de cea mai înaltă calitate.

Primele formule Miraj sunt semnate de Stéphanie Bakouche, parfumier premiat și membru activ al Conservatorului Internațional de Parfumuri L’Osmothèque Versailles. Bakouche este recunoscută pentru colaborările cu branduri precum L’Artisan Parfumeur, MDCI, Maison Crivelli, sau Jul et Mad.

Acordurile create de Stéphanie Bakouche au fost îndelung explorate pentru a obține parfumul care redă perfect acest sentiment de apartenență și confort emoțional, distingându-se în același timp de liniile de parfum existente pe piață prin originalitate.  

Caracterul distinctiv al noilor parfumuri este sublimat de un design minimalist și rafinat, care evocă simplitatea recipientelor folosite de parfumier în laborator, reinterpretându-le într-un obiect de lux. Un omagiu adus creației parfumierului, prezentată într-un mod sincer și transparent.

Astăzi, Miraj alătură excelența marilor parfumieri și caracterul creativ al culturii românești. 

In galeria JW Marriott Grand Hotel

Dalb Store

Monom The Concept Store