Skip to content

Cart

Your cart is empty

Miraj Bucuresti

Un brand boutique conceput în România

Un efort considerabil și multă dedicație au fost investite în a crea un veritabil parfum de nișă care reflectă maturitatea gusturilor societății moderne.

Colaborarea cu parfumieri consacrați din industrie este primordială pentru a obține de fiecare dată acorduri unice. Procesul de creație al fiecărui parfum Miraj pornește de la o idee, un concept care poartă expresia unei emoții specifice. Împreună cu parfumierul, dezvoltăm acest concept, acordând o atenție deosebită notelor speciale și selecționării ingredientelor de cea mai înaltă calitate.

Caracterul distinctiv al noilor parfumuri Miraj este sublimat de un design minimalist și rafinat, care evocă simplitatea recipientelor folosite de parfumier în laborator, reinterpretându-le într-un obiect de lux. Un omagiu adus creației parfumierului, prezentată într-un mod sincer și transparent.

Esențe create alături de experți reputați din industria parfumeriei internaționale

Parfumierii noștri, Stéphanie Bakouche, Luca Maffei și Paolo Cerizza, sunt artiști distinși în lumea parfumurilor. Bakouche, urmărindu-și visul din copilărie, aduce un ethos de modelare a viselor olfactive prin pasiunea și experiența sa vastă. Maffei, inspirat de farmecul materiilor prime din fragedă pruncie, combină tradiția cu inovația, infuzând creațiile sale cu o profundă înțelegere a alchimiei aromelor. Cerizza, cu rădăcini într-o bogată moștenire de uleiuri esențiale, transformă senzațiile în parfumuri armonioase, evidențiind talentul, creativitatea și pasiunea sa. Împreună, ei încorporează spiritul brandului nostru, combinând măiestria artistică cu o conexiune profundă cu lumea senzorială.

Esențele Miraj sunt create sub atenta supervizare a parfumierului la Domaine Sainte Blanche, în sudul Franței. Aici, celebrul Maestru Parfumier Edmond Roudnitska își instalează laboratorul în 1947 și creează parfumuri precum Diorama, Diorissimo, și Eau Sauvage pentru Dior, Eau d’Hermès, primul parfum al casei Hermès, sau Femme pentru casa Rochas. 

Producția finală are loc la București.

Miraj transpune emoția unei amintiri într-un parfum contemporan

Emblemă a industriei de parfumerie din România de odinioară, Miraj a reprezentat pentru mulți români unul din puținele produse de lux la care aveau acces. Însă pentru copiii acelei epoci, Miraj era mai mult de atât – era parfumul mamei.

O amintire, ca un sărut pe frunte și o mângâiere, foșnetul unei rochii de seară, lumina difuză a unei veioze, și undeva printre cutiile cu pudre colorate, peria de păr și bijuteriile împrăștiate pe comoda din dormitorul mare, acea sticluță misterioasă strălucind.

Frânturi de momente trecute fără o însemnătate aparte, dar care alcătuiesc bogăția unei vieți. Câte astfel de momente nu sunt rămase într-un colț uitat din minte? Dar ce prețioase devin când ni le amintim, când, într-o clipă, redevenim copii și ne privim fascinați și entuziasmați părinții pregătindu-se de o petrecere.

Experiența olfactivă Miraj pornește prin evocarea unui sentiment, de la familiaritate și nostalgie la seducție și încredere de sine. Apoi, surprinde prin rafinamentul și senzualitatea acordurilor sale, și culminează într-o eleganță hipnotizantă.